Top 3 van de hipste slabbetjes voor kinderen

Geen categorie | 0 reacties | 25 juli 2015

Wij hebben speciaal voor jullie een selectie gemaakt van de verschillende soorten slabbetjes die te krijgen zijn via onze webshop.

We laten je graag zien dat de Sollebol Slabbtjes bij elke outfit en moment van de dag passen. Bovendien zijn ze erg praktisch omdat ze de kleding van de kindje goed beschermen tegen vlekken.

Dus of je kindje nou aan tafel zit te eten; in de speeltuin speelt of bij de kinderopvang is: met deze top 3 ziet je kindje er altijd stylish uit!

De bandana met grijze stippen
Jurre

Jurre draagt de grijze bandana met grijze stippen. Een van de favoriete modellen van de collectie! Dit omdat de slab bij veel kledingcombinaties past, erg neutraal is en klein van formaat. Leuk voor een jongen maar ook zeker voor een meisje! Deze stoere bandana van Sollebolshop staat elk kindje goed! Met een print die overal bij past, staat de banada goed bij elke outfit. De slabbetjes sluiten met behulp van klittenband. Dus makkelijk om te doen. De slabbetjes kunnen goed gebruikt worden wanneer uw baby veel kwijlt. Dus ook handig bij doorkomende tandjes.

Het Kamille Slabbetje voorkant
Lois

Het Kamile slabbetje achterkant

Het Kamille slabbetje 2

Lois draagt het Kamille Slabbetje. Tijdens de maaltijd of in de maxi-cosi, is het erg handig als je baby een groter slabbetje draagt. Dit om de kleding van je kindje schoon te houden. Leuk is het om de kleur van het slabbetje te laten aansluiten bij de kleding die je baby op dat moment draagt! Het Kamille slabbetje is leuk voor zowel een meisje als voor een jongetje. Met aan de ene kant een lichtgeel en wit geruit patroon met een haantjes lint. Aan de andere kant is de slab rood met witte stippen. Omgebiesd met blauw en geel lint om het slabbetje sierlijk om te doen.

Het Ixia slabbetje voorkant

Nienke

Het Ixia slabbetje achterkant

Ixia

Nienke draagt het Ixia Slabbetje tijdens de maaltijd. Met dit slabbetje is je kindje het stralende middelpunt aan tafel, een echte ster! Het Ixia slabbetje is speciaal gemaakt voor hippe meisjes. Met aan de ene kant mintgroene ruitjes en een lint met roosjes erop. Aan de andere kant is de slab donker roze met witte sterren. Afgemaakt met een mintgroen lint om het slabbetje sierlijk om te doen.

Liefs Sollebolshop

Comments

Er zijn nog geen reacties.

Je moet ingelogd zijn om te posten.