Wie zijn wij?

Geen categorie | 0 reacties | 12 augustus 2015

Begin 1985 werd Sollebol opgericht door Nanny Kok Sol. Wat begon met de verkoop van kinderkleding op de markt in Groningen is uitgegroeid tot een webshop voor handgemaakte slabbetjes voor kinderen. Naast het maken van slabbetjes runt Nanny ook een kinderdagverblijf “Sollebol Kinderdagverblijf”. Sollebol is een kleinschalige kinderopvang aan huis, waar kinderen zich spelenderwijs ontwikkelen. 

CIMG2610

Nu is Suzanne Kok, dochter van, betrokken bij de webshop en de online publicity. Samen zijn we bezig om de website en het assortiment zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te maken. Van leuke en betaalbare slabbetjes van Sollebolshop, tot prachtige bandana’s van Sollebolshop. De stofjes komen overal vandaan, uit Zwitserland, Nederland, Frankrijk… Deze stoffen kopen we vaak als we op reis zijn. Sommige stofjes dateren uit de jaren '80 en zijn bijna retro te noemen. Al zijn de meeste stofje hedendaags en erg hip! 

0198f9617129abc258b2d18c743ab3ca02b69853f1

Wat uniek is aan de slabbetjes van Sollebolshop, is dat ze allemaal dubbelzijdig te dragen zijn. Elk slabbetje heeft een voor- en achterkant met een verschillend dessin of print. Dit wil zeggen dat je eigenlijk twee slabbetjes krijgt voor de prijs van één! Daarnaast is het leuk om de print van het slabbetje aan te laten sluiten bij de kleding van je zoon of dochter. 

Kijk snel op onze webshop voor alle modellen. 

Liefs Sollebolshop

 

 

Comments

Er zijn nog geen reacties.

Je moet ingelogd zijn om te posten.